مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن
به گزارش مجله توسعه دهنده، سبزی دلمه خردشده، نیمی از رب انار و نیمی از رب گوجه فرنگی را به مواد داخل دلمه اضافه کنید و تفت دهید.
از زمان های بسیار دور در خاورمیانه از انواع صیفی جات مانند بادمجان، گوجه فرنگی، کدو و کلم و همچنین برگ درخت انگور یا برگ مو، برای پختن دلمه استفاده می شده است. اما جالب است بدانید که این ها تنها مواد رایج برای پختن دلمه نبوده اند. مثلا در قرن هفدهم میلادی که اولین دلمه ها در ایران تهیه می شده، از خیار، پیاز و حتی سیب هم برای دلمه استفاده می کرده اند.
یک لیتر آب به سس اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. سپس طعم سس را امتحان و در صورت نیاز به آن نمک اضافه کنید.
سر بادمجان ها را جدا و داخل آن ها را با چاقو و قاشق، مانند تصویر خالی کنید.
بادمجان ها را از مواد دلمه پر کنید و مانند تصویر در قابلمه بچینید. دقت کنید که سس باید حداکثر تا نیمی از بادمجان ها را پوشانده باشد. بادمجان ها را به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت متوسط بپزید.
پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیاز طلائی شد، نیمی از آن را برای سس بردارید و گوشت چرخ کرده را به مابقی آن اضافه کنید. گوشت را با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس ادویه ها، برنج نیم پز و لپه پخته شده را اضافه کنید.
منبع مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن