طرز تهیه خوراک مرغ خامه بادامی همراه ویدیو
به گزارش مجله توسعه دهنده، آماده کردن یک غذای مجذوب کننده و خوشمزه آن هم ظرف نیم ساعت، چشمه ای از یادگیری هنر آشپزی است که ما به شما آموزش خواهیم داد. خوراک مرغ خامه بادامی در کم تر از یک ساعت آماده سرو است. کافی است مواد لازم را تهیه کنید و دست به کار شوید. خامه ترش یکی از مواد لازمی است که در ادامه به چشم تان می خورد. این خامه نه تنها به خاطر مزه ترش ملایم و دلچسبش باعث می گردد خوراک طعم متفاوتی بگیرد، بلکه کم تر بخار شده و از خشک شدن مرغ جلوگیری می نماید و بافت لطیف و نرم تری به فیله های مرغ می دهد. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ خامه بادامی
- فیله مرغ چهار عدد
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- کره 100 گرم
- پوست پرتقال یک قاشق چای خوری
- عصاره مرغ یک عدد
- سس خردل دو قاشق غذاخوری
- بادام پرک یک پیمانه
- خامه ترش خرید آنلاین یک فنجان
طرز تهیه خوراک مرغ خامه بادامی
مرحله اول
برای آغاز فیله های مرغ را به صورت حبه های میانه خرد کنید. یعد آن ها را یا اندازهی نمک و فلفل مزه دار کنید.
مرحله دوم
داخل تابه کره بریزید و آن را روی حرارت میانه قرار دهید. بعد از این که کره ذوب و کمی داغ شد، فیله های مرغ را داخل کره تفت دهید.
مرحله سوم
راز خوشمزه شدن خوراک در این مرحله است. پوست پرتقال را به فیله های در حال تفت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از دو تا سه دقیقه سس خردل را اضافه کنید و بادام پرک را روی فیله ها بریزید. بگذارید حدود 10 دقیقه مواد با حرارت بسیار ملایم تفت بخورند تا مزه ها کامل به خورد هم فرایند.
مرحله چهارم
در آخر خامه ترش را اضافه کنید و بعد از هم زدن خوراک تابه را از روی حرارت بردارید. خوراک مرغ خامه باداکی آماده است. آن را با اندازهی جعفری خرد شده تزیین نموده و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه خوراک
- مهم ترین نکته برای تهیه این خوراک استفاده از خامه ترش است؛ بنابراین از خامه های معمولی استفاده نکنید.
- برای تهیه این خوراک نباید فیله های مرغ را خیلی کوچک خرد کنید؛ چون فیله ها آب می اندازند و حجم اولیشان را از دست می دهند.
- این خوراک را می توانید هم کنار نان و هم کنار برنج سرو کنید.