10 طرز تهیه ساده و خوشمزه کیک ماست که حتما باید امتحان کنید!
به گزارش مجله توسعه دهنده، همه ما لحظاتی را در روز داشته ایم که هوس کیک خانگی نموده ایم، اما به علت اینکه مواد اولیه آن در خانه نبود از آماده کردن آن صرف نظر نموده ایم. کیک ماست کیکی ساده اما خوشمزه برای صبحانه یا میان وعده است که با ترکیب ماست، آرد و شکر آماده می گردد. این کیک خوشمزه را با خامه یا میوه فصل تزیین کنید و با یک فنجان چای یا قهوه آن را نوش جان کنید. در این مطلب 10 روش خوشمزه تهیه کیک ماست را آموزش داده ایم.
طرز تهیه کیک ماست
کیک ماست با بستنی یا قهوه خوشمزه ترین انتخاب برای صبحانه یا میان وعده است. این کیک بافتی نرم و اسفنجی دارد و در مدت زمان 45 دقیقه آماده می گردد. این 10 روش خوشمزه کیک ماست با مواد اولیه در دسترس آماده شده است که به راحتی هر زمان که هوس یک کیک خوشمزه کردید آن را آماده کنید. مواد اولیه را برای آماده کردن کیک اسنفجی ماست آماده نموده اید؟بله! پس 10 روش خوشمزه برای آماده کردن کیک ماست عالی دنبال کنید.
طرز تهیه کیک ماست با پف زیاد
در این روش تهیه کیک ماست را با فر در مدت زمان 45 تا 60 دقیقه آماده کنید. این کیک ماست را با مارمالاد سیب تزیین کنید و از ترکیب طعم شیرین این کیک لذت ببرید.
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
آرد قنادی | 3 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 1/5 پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
ماست | 1 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق مربا خوری |
پکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
لیموترش | 1 عدد |
رنده پوست لیموترش تازه | 1 قاشق مربا خوری |
خامه، خلال بادام یا پسته | برای تزیین |
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه 23 نوع کیک خوشمزه در خانه
مراحل تهیه کیک ماست با پف زیاد
- در اولین مرحله از تهیه کیک ماست با پف زیاد، تخم مرغ ها را بشکنید و در یک کاسه میانه بریزید. شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با میکسر تخم مرغ ها، وانیل و شکر مخلوط کنید تا مایع کرمی رنگ و کش دار آماده گردد.
- روغن مایع و ماست را به مایع کیک اضافه کنید و مواد را دوباره باهم مخلوط کنید تا مایع یکدست گردد.
- یک لیمو ترش تازه انتخاب کنید و پوست آن را بگیرید و با رنده ریز آن را خرد کنید.
فوت وفن: در این مرحله دقت کنید که فقط قسمت زردرنگ لیموترش را جدا کنید. رنگ سفید لیموترش طعم تلخی دارد و طعم کیک را خراب می نماید.
4. آرد و پکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار آن ها را الک کنید. پس از الک کردن، آرد و بکینگ پودر الک شده را به آرامی به مایع کیک اضافه کنید تا گلوله گلوله نگردد. مایع کیک را با میکسر مخلوط کنید تا یکدست گردد.
5. فر را از قبل در دمای 180 درجه آماده کنید وتا زمانی که مایع کیک آماده می گردد، فر گرم باشد.
6. قالب مناسبی را برای کیک انتخاب کنید و کف قالب کیک را با روغن یا کره چرب کنید یا با کاغذ روغنی آن را بپوشانید. مایع کیک آماده شده را داخل قالب بریزید.
7. در مرحله آخر قالب کیک را داخل فر گرم بگذارید و اجازه دهید تا درمدت زمان 45 دقیقه کیک پخته و نرم گردد. پس از گذشت 45 دقیقه یک خلال چوبی را وسط کیک فرو کنید تا مطمئن شوید که کیک کاملا پخته و نرم شده باشد کیک ماست شما آماده است، این کیک خوشمزه را با مربا توت فرنگی سرو کنید.
فوت وفن: در زمان پخت کیک، در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود.
برای مطالعه بیشتر: کیک تولد خانگی
طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست
کیک سیب و دارچین یکی از کیک های ساده و خوشمزه برای عصرانه است. مدت زمان پخت این کیک 45 دقیقه است. در این روش تهیه از سس کارامل برای تزیین کیک استفاده شده است. این کیک خوشمزه را با چای یا قهوه سرو کنید و طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
مواد لازم کیک:
مواد اولیه | میزان لازم |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 1 و 3/4 پیمانه |
شکر | 1/2 پیمانه |
ماست | 3/4 پیمانه |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
سیب بزرگ | 1 عدد |
پودر دارچین | 1/2 چای خوری |
کشمش و گردو | 5 قاشق غذا خوری |
مواد لازم سس کارامل:
مواد اولیه | میزان لازم |
شکر | 1 پیمانه |
خامه صبحانه | 200 گرم |
کره | 25 گرم |
مراحل تهیه کیک سیب و دارچین با ماست
- برای تهیه کیک سیب با دارچین با ماست، یک کاسه میانه انتخاب کنید و تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید. شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید تا مایع سفید رنگ و کش دار بدست بیاید.
- وانیل را به تخم مرغ و شکر مخلوط شده اضافه کنید و مواد را باهم دوباره مخلوط کنید. پس از اینکه مواد باهم به خوبی مخلوط شد ماست را با روغن مایع به مواد اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا مایع یکدست گردد.
- آرد و پنکیک پودر را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید و آنها را 3 بار الک کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را به آرامی به مایع کیک اضافه کنید.
- در مرحله بعد، فر را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید تا گرم گردد.
- سیب را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را با رنده درشت در یک کاسه جدا گانه ریز کنید.
- شکر و پودر دارچین را باهم مخلوط کنید، گردو و کشمش را به آنها اضافه کنید. مواد مخلوط شده را به سیب اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.
- یک قالب مناسب برای کیک انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایع کیک را داخل قالب برزید و مخلوط سیب را روی کیک برزید. کیک را داخل فر قرار دهید. حتما دقت کنید که در زمان پختن کیک، در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود.
- در مرحله بعد به کیک اجازه دهید که در مدت زمان 45 دقیقه پخته و نرم گردد. برای آماده کردن سس کارامل یک تابه میانه انتخاب کنید و شکر را داخل تابه بریزید. پس از آب شدن شکر با لیسک قنادی آن را مخلوط کنید و کره را به شکر آب شده اضافه کنید.
- در یک تابه دیگر خامه صبحانه را به آرامی گرم کنید تا آب گردد. خامه آب شده را به شکر اضافه کنید و مواد را باهم هم بزنید تا یکدست شوند.
- در مرحله آخر برای اطمینان از پخته شدن کیک، پس از گذشت 45 دقیقه یک خلال دندان را وسط کیک فرو کنید. اگر کیک پخته و نرم بود آن را از فر خارج کنید و سس کارامل را به کیک اضافه کنید. اجازه دهید که کیک خنک گردد و آن را از قالب خارج کنید.
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه کیک سیب و دارچین
طرز تهیه کیک ماست و گلاب
گلاب یکی از عرقیات خوش طعم در کیک و دسر است که طعم خوشمزگی آن را دوچندان می نماید. کیک ماست و گلاب یکی از کیک های ساده و سریع است که با گلاب و زعفران آماده می گردد. این کیک خوشمزه با ترکیب ماست، تخم مرغ و گلاب آماده می گردد و مدت زمان پخت این کیک 35 تا 45 دقیقه است.
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
آرد سفید | 2 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
ماست | 1/3 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
گلاب | 1/2 پیمانه |
زعفران دم نموده | 3 قاشق مربا خوری |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
پودر هل | 1 قاشق مربا خوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق مربا خوری |
وانیل | 1/4 قاشق مربا خوری |
مراحل تهیه کیک ماست و گلاب
- در مرحله اول تهیه کیک ماست و گلاب، یک کاسه میانه انتخاب کنید، تخم مرغ و گلاب را با مخلوط کن برقی با هم مخلوط کنید تا مایع سفید و کش داری آماده گردد.
- برای گرفتن بوی تخم مرغ گلاب، زعفران دم نموده و وانیل را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
- ماست و روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی در مدت زمان 2 دقیقه مخلوط کنید تا مواد باهم یکدست شوند.
- برای پف کردن کیک، در یک کاسه جداگانه آرد و پکینگ پودر را مخلوط کنید و آنها را 3 بار الک کنید.
- مخلوط آرد و پکینگ پودر را به آرامی به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک آشپزی مواد کیک را باهم مخلوط کنید.
فوت وفن: اگر در این مرحله کیک را بیش از میزان مخلوط کنید، پف کیک از بین می رود.
6. پس از آماده شدن مایع کیک، قالب کیک را آماده کنید. کف قالب کیک را با روغن چرب کنید. قالب کیک را چندین بار تکان دهید تا هوای داخل کیک از بین برود و کیک شما پف کند.
7. فر را از قبل در دمای 180 درجه گرم کنید و قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و به کیک ماست و گلاب اجازه دهید که در مدت زمان 35 تا 45 دقیقه در فر پخته و نرم گردد. کیک آماده شده را از قالب خارج کنید و با گل محمدی تزیین کنید.
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه کیک نارگیلی
طرز تهیه کیک هویج با ماست
کیک هویج با طعم شیرینی که دارد برترین میان وعده برای روز است که انرژی شما را بالا می برد. این کیک خوشمزه و ساده در عرض 45 دقیقه آماده می گردد. برای تزیین این کیک به روش کافه ای از خامه یا شکلات رنده شده بهره ببرید.
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
آرد | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
ماست | 1 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
هویج رنده شده | 1 پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
پودر هل | 1 قاشق چای خوری |
پودر دارچین | 2 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | به میزان لازم |
مراحل تهیه کیک هویج با ماست
- در مرحله اول تهیه کیک هویج با ماست، تخم مرغ، وانیل و شکر را در یک کاسه میانه باهم مخلوط کنید تا مایع سفید رنگ و کشداری آماده گردد. پس از مخلوط شدن مواد ماست را به مواد اضافه کنید.
- در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر، دارچین و هل را باهم مخلوط کنید و 3 بار آنها را باهم الک کنید. مواد آرد را به مایع کیک اضافه کنید و مواد را دوباره باهم مخلوط کنید.
- هویج رنده شده را به مایع کیک اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید.
فوت وفن: در این مرحله قبل از اضافه کردن هویج رنده شده، آب هویج را بگیرید تا مایع کیک شکل خمیری پیدا نکند.
4. فر را در دمای 180 درجه قرار دهید تا فر گرم گردد.
5. در این مرحله با سلیقه خودتان گردو را به مایع کیک اضافه کنید. کف قالب کیک را با روغن مایع چرب کنید و مایع کیک را داخل قالب برزید. پس از اینکه فر گرم شد، کیک را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید که کیک در مدت زمان 30 دقیقه پخته و نرم گردد.
6. در آخر پس از پخته شدن کیک، اجازه دهید که کیک سرد گردد و آن را از قالب خارج کنید. کیک هویج با ماست را با خامه یا شکلات رنده شده تزیین کنید و با نوشیدنی مورد علاقه خودتان سرو کنید. حتما عاشق طعم شیرین این کیک می شوید.
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه کیک هویج و گردو
طرز تهیه کیک کدوحلوایی با ماست
کدوحلوایی یکی از سبزیجات های خوشمزه است که در تهیه انواع شیرینی و دسر استفاده می گردد. کیک کدوحلوایی با ماست از کیک های خوشمزه است که با ترکیب کدوحلوایی، ماست، تخم مرغ و آرد آماده می گردد. در این روش برای خوشمزه تر شدن کیک، ادویه های کدوحلوایی اضافه شده است. مدت زمان پخت این کیک 35 دقیقه است. به نظر شما ترکیب کیک کدو حلوایی با ماست و نوشیدنی گرم خوشمزه است؟
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
پوره کدوحلوایی | 1/2 فنجان |
ماست یونانی ساده | 1/2 فنجان |
شکر | 1/2 فنجان |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر قهوه ای | 1/4 فنجان |
آرد گندم | 1 فنجان |
آرد سفید | 3/4 فنجان |
ادویه کدوحلوایی | یک قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
بکینگ پودر | 1/3 قاشق چای خوری |
پنیر خامه ای | 1/ 3 پیمانه |
خامه فرم گرفته | یک و یک دوم فنجان |
پودر قند | یک چهارم فنجان |
وانیل | دو قاشق چای خوری |
مراحل تهیه کیک کدوحلوایی با ماست
- برای تهیه کیک کدو حلوایی با ماست، در مرحله اول یک کاسه میانه انتخاب کنید. پوره کدو حلوایی، ماست،شکر، تخم مرغ وشکر قهوه ای را با مخلوط کن برقی در مدت زمان 6 تا 7 دقیقه مخلوط کنید تا مواد مایع یکدستی شوند.
- فر را در دمای 176 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فرم گرم گردد.
- در مرحله بعد یک کاسه جداگانه انتخاب کنید، آرد سفید وگندم، ادویه کدو حلوایی، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و مواد را سه بار باهم الک کنید. این کار باعث می گردد که کیک شما سبک تر گردد و بیشتر پف کند.
- مخلوط شده آرد را به مایع کیک اضافه کنید و مواد کیک را دوباره باهم مخلوط کنید تا مایع کیک یکدست گردد.
- در مرحله آخر، قالب کیک را برای پختن کیک آماده کنید. کف قالب کیک را با روغن چرب کنید و میزانی آرد کف آن برزید. مایع کیک را داخل قالب بریزید و قالب را یک بار به سطح کار خودتان بزنید تا حباب های اضافه کیک گرفته گردد. به کیک در مدت زمان 35 دقیقه اجازه دهید که پخته و نرم گردد.
- برای تزیین کیک، فراستینگ پنیری را آماده کنید. پنیر خامه ای را با سرعت کم همزن مخلوط کنید، وانیل و پودر قند را به آن اضافه کنید. مواد را باهم مخلوط کنید تا فرم نرم به خود بگیرد. فراستینگ را روی کیک کدو حلوایی بزنید و روی آن را با پودر گردو یا بادام تزیین کنید.
فوت وفن: در این مرحله برای تزیین کیک، پنیر خامه ای را 2 ساعت قبل از آماده کردن از یخچال خارج کنید تا در زمان مخلوط کردن گلوله گلوله نگردد.
طرز تهیه گردویی با ماست
کیک گردویی یکی از کیک های ساده سریع است که هواداران کیک و شیرینی عاشق طعم گرم و شیرین آن هستند. مواد اصلی برای آماده کردن این کیک گردو، آرد و تخم مرغ است که در این روش تهیه از ماست به جای شیر به مایع کیک اضافه شده است. این کیک خوشمزه را حتما با بستنی وانیلی امتحان کنید.
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
آرد | 2 پیمانه |
ماست | 1 پیمانه |
گردو | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
شکر | 1/2 پیمانه |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
وانیل | 1/3 قاشق چای خوری |
مراحل تهیه کیک گردویی با ماست
- در مرحله اول تهیه کیک گردویی با ماست، یک کاسه میانه را برای تهیه کیک گردویی با ماست آماده کنید و تخم مرغ، وانیل را داخل کاسه در مدت زمان 5 دقیقه مخلوط کنید تا مایع کرمی رنگ و کش داری آماده گردد.
- روغن و ماست را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مواد را باهم هم بزنید.
- در مرحله بعد 1 قاشق غذا خوری آرد را با گردو مخلوط کنید و به مایع کیک اضافه کنید. در یک کاسه جداگانه آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و با مایع کیک مخلوط کنید. مایع کیک را با لیسک قنادی مخلوط کنید تا مایع کیک فرم یکدستی به خود بگیرد.
- در آخر کف قالب کیک را با روغن چرب کنید و فر را در دمای 170 درجه قرار دهید تا فر گرم گردد. قالب کیک را داخل فر گرم شده قرار دهید و اجازه دهید که کیک در مدت زمان 50 دقیقه پخته و نرم شوند. کیک گردویی با ماست را با خامه و موز تزیین کنید.
طرز تهیه خامه کیک با ماست
خامه یکی از اصلی ترین مواد اولیه برای کیک و شیرینی است که طعم خوشمزگی کیک را دوچندان می نماید. خامه کیک یک انتخاب خوشمزه برای مهمانی ها و دورهمی های محبت آمیز است و این ترکیب خوشمزه را با میوه توت فرنگی سرو کنید. مدت زمان تهیه خامه کیک با ماست کمتر از 30 دقیقه است.
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
ماست یونانی | دو فنجان |
پودر قند | 1/2 قنجان |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
مراحل تهیه خامه کیک با ماست
- در مرحله اول تهیه خامه کیک با ماست،یک کاسه میانه انتخاب کنید و یک توری تمیز روی آن قرار دهید. ماست را داخل توری برزید تا آب اضافه آن گرفته گردد. اگر آب اضافی ماست گرفته نگردد، خامه کیک شما شل خواهد شد.
- یک کاسه بزرگ انتخاب کنید، ماست، پودر قند و وانیل را باهم مخلوط کنید تا مایع خامه یکدست گردد. سپس کاسه خامه کیک را داخل یخچال قرار دهید تا بافت سفت تری به خود بگیرد.
- در مرحله آخر خامه کیک را از داخل یخچال بردارید و روی کیک یا پنکیک را با آن تزیین کنید. حتما در زمان تزیین از قیف پلاستیکی بهره ببرید.
طرز تهیه کیک نارگیلی با ماست
نارگیل یکی از میوه های استوایی خوشمزه است که با طعم شگفت انگیزی که دارد طعم کیک و نوشیدنی را خوشمزه تر می نماید. کیک نارگیل با ماست که با پودر نارگیل، آرد و تخم مرغ در مدت زمان 35 تا 45 دقیقه آماده می گردد. این کیک خوشمزه را با خلال پسته یا بادام تزیین کنید. دوست دارید که کیک نارگیل با ماست را برای میان وعده با کدام نوشیدنی امتحان کنید؟
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | 1 قاشق غذا خوری |
شکر | 300 گرم |
ماست | 200 گرم |
شیر | 100 گرم |
روغن مایع | 150 گرم |
آرد | 280 گرم |
بکینگ پودر | 20 گرم |
پودر نارگیل | 60 گرم |
مراحل تهیه کیک نارگیل با ماست
- برای تهیه کیک نارگیل با ماست،تخم مرغ و شکر را در یک ظرف میانه برزید و با همزن برقی مواد را باهم مخلوط کنید تا مایع کرمی و کش دار آماده گردد. روغن مایع را در مرحله بعدی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
- در یک کاسه جداگانه شیر و ماست را باهم مخلوط کنید تا به خوبی باهم ترکیب شوند. سپس ترکیب شیر و ماست را به مواد کیک اضافه کنید.
- آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و 3 بار مواد را الک کنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک قنادی مواد را هم بزنید. در آخر پودر نارگیل را به مایع کیک اضافه کنید و مواد را دوباره با لیسک قنادی باهم مخلوط کنید.
- در مرحله آخر قالب کیک را انتخاب کنید و کف آن را با روغن چرب کنید. قالب کیک را در دمای 180 درجه در مدت زمان 45 دقیقه قرار دهید تا کیک پخته و نرم گردد.
طرز تهیه کیک ماست دورنگ
کیک دورنگ از کیک های خانگی پرطرف دار است که طرف داران کاکائو و وانیل طعم این کیک خوشمزه را دوست دارند. این کیک خانگی با شیر یا ماست آماده می گردد که در این روش از ماست به علت بافت نرم و طعم خوشی که به کیک می دهد به آن اضافه نموده ایم. کیک ماست دورنگ را با تکه های شکلات یا خامه تزیین کنید. مدت زمان پخت این کیک 30 تا 40 دقیقه در فر است.
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
ماست | 1 پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
پودر هل | 1 قاشق چای خوری |
آرد | 2 ونیم پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق مربا خوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق مربا خوری |
مراحل تهیه کیک ماست دورنگ
1.در مرحله اول تهیه کیک ماست دو رنگ، تخم مرغ و شکر را باهمزن برقی مخلوط کنید تا مایع کرمی رنگ و کش دار آماده گردد.
2.ماست، روغن مایع و پودر هل را به ترتیب به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مواد را باهم ترکیب کنید.
3.آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و آنها را الک کنید تا در زمان اضافه کردن گلوله گلوله نشوند.پس از الک کردن مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه کنید.
4.در یک ظرف دیگر میزانی مایع کیک را بردارید و میزانی پودر کاکائو، 3 قاشق آب ولرم و 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر را اضافه کنید.
5.قالب کیک را با روغن برای ریختن کیک آماده کنید، نصف مایع وانیلی کیک را داخل قالب بریزید، مایع کاکائو را به آن اضافه کنید و نصف دیگر مایع وانیلی را داخل قالب کیک برزید. پس از ریختن مایع کیک داخل قالب، آن را دوبار به سطح کار بکوبید تا حباب های اضافی کیک گرفته گردد.
6.قالب کیک را داخل فر گرم در دمای180 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید که کیک پخته و نرم گردد.
طرز تهیه کیک یزدی با ماست
کیک یزدی یکی از خوشمزه ترین شیرینی و کیک ها در قنادی است که در روش سنتی با ماست آماده می گردد. در این روش سنتی برای طعم دار شدن طعم کیک از گلاب یا پودر هل به مایع کیک اضافه می گردد. مدت زمان پخت این کیک خوشمزه و ساده 20 دقیقه است.
مواد لازم:
مواد اولیه | میزان لازم |
آرد سفید | 300 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 200 گرم |
ماست | 150 گرم |
روغن | 175 گرم |
عسل | 1 قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
گلاب | 3 قاشق غذا خوری |
پودر هل | 2 قاشق غذا خوری |
پودر پسته | برای تزیین |
مراحل تهیه کیک یزدی با ماست
1.برای تهیه کیک یزدی باید تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. یک کاسه میانه انتخاب کنید و تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و با همزن برقی مخلوط کنید. پس از اینکه تخم مرغ ها فرم یکدستی به خود گرفت، شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را دوباره باهم مخلوط کنید تا مایع یکدستی آماده گردد.
2.ماست، گلاب و هل و عسل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. مواد را 5 تا 6 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا مایع کیک یکدست گردد.
3.آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید تا حباب های اضافی آن ها گرفته گردد. مخلوط آرد را در چندین مرحله به مایع کیک اضافه کنید تا گلوله گلوله نگردد.
4.فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. مافین را انتخاب کنید و قالب های کیک یزدی را داخل آن قرار دهید. مایه کیک را به یاری قاشق داخل قالب برزید. وسط هر کیک یزدی را با قاشق سوراخ کنید و روی کیک کنجد بپاشید.
فوت وفن: در این مرحله بهتر است که قالب ها را تا نیمه پر کنید تا در زمان پختن کیک از قالب بیرون نریزد.
5.قالب آماده کیک یزدی را داخل فر گرم بگذارید. فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا کیک پخته و نرم شوند. پس از پخته شدن کیک فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و 10 دقیقه دیگر در فر بماند تا کیک یزدی طلایی گردد.
نکته های آشپزی برای پف کردن کیک
- در زمان تهیه کیک ماست جوش شیرین را جایگزین بکینگ پودر نکنید.
- برای اینکه کیک شما پف کند، تخم مرغ را پس از خارج کردن از یخچال، اجازه دهید که تخم مرغ در دمای آشپزخانه قرار بگیرد.
- حتما در زمان تهیه کیک ماست قبل از ریختن کیک در قالب کیک، فر را از 15 دقیقه قبل گرم کنید. اگر فر به میزان کافی گرم نشده باشد کیک شما حالت خمیری پیدا می نماید.
- الک کردن آرد باعث می گردد که آرد سبک تر گردد و به کیک بافت اسفنجی و نرم می دهد. در زمان تهیه کیک ماست، آرد را با بکینگ پودر 3 بار الک کنید.
- در زمان هم زدن کیک، آن را در یک جهت مخلوط کنید، این کار به پف کردن کیک یاری می نماید.
سخن پایانی
کیک ماست ساده و خوشمزه است که می توانید به میان وعده و صبحانه خودتان اضافه کنید. ترکیب نوشیدنی گرم با کیک ماست دورنگ خوشمزه نیست؟ یا خامه کیک با ماست روی کیک چه طعمی دارد؟ کیک ماست با ترکیب آرد با گردو، هویج، کدوحلوایی و نارگیل آماده می گردد. اگر هوس کیک خانگی نموده اید، اما در خانه شیر ندارید. یکی از دستورهای کیک ماست بالا را امتحان کنید.
منبع: دیجیکالا مگ