طرز تهیه کیک شکلاتی خیس قابلمه ای

به گزارش مجله توسعه دهنده، این کیک بدون فر و همان طور که معین است باید در قابلمه درست گردد. می توانید هر قالبی را که دوست دارید داخل یک قابلمه بزرگ تر قرار دهید.

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس قابلمه ای

کیک شکلاتی خیس با قابلمه یکی از کیک های حرفه ای و ساده است که بدون فر و در قابلمه تهیه می گردد. دستور پخت این کیک فوق العاده است و شما می توانید با خیال راحت و بدون نگرانی از اینکه کیک شما خراب گردد این کیک شکلاتی خیس را تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس با قابلمه

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • آرد 2 و 1/3 پیمانه
  • بیکینک پودر 2 قاشق مرباخوری
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس کیک

  • شیر 1 پیمانه
  • روغن مایع 1/4 پیمانه
  • شکر 1/4 پیمانه
  • شکلات 50 گرم
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس با قابلمه

مرحله اول

ابتدا همه مواد کیک را در دمای محیط قرار دهید و صبر کنید تا هم دما شوند. سپس همه مواد را به یاری پیمانه یا یک لیوان دسته دار فرانسوی مقدار گیری کنید. برای پخت کیک در فر دست ساز یک قابلمه بزرگ تر از سایز اصلی قالب کیک انتخاب کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید و 10 دقیقه صبر کنید تا گرم گردد.

مرحله دوم

در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا داخل مواد باز شوند.

مرحله سوم

در ادامه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید و به مواد اضافه نمایید و با همزن خاموش چند دقیقه هم بزنید. یک قابلمه یا قالب را انتخاب کنید تا بتوانید داخل قابلمه بزرگ تر قرار دهید و آن را چرب کنید. سپس مایه کیک را داخل آن بریزید. کف قابلمه اصلی یک رینگ مانند یک قالب کوچک یا الک قرار دهید به طوری که بین قابلمه اصلی و قالب کیک فاصله ایجاد کند و با کف قابلمه برخورد نداشته باشد. سپس روی در قابلمه دم کنی بگذارید و 40 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد.

مرحله چهارم

برای تهیه سس شکلاتی مخصوص این کیک باید همه مواد گفته شده را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی بزنید. سپس روی حرارت کم قرار دهید تا شکلات و شکر حل شوند. آن را خاموش و صبر کنید تا ولرم گردد. بعد از اینکه کیک پخت باید همان طور که کیک داغ است سس را روی آن بریزید و صبر کنید به خورد کیک برود. سپس آن را سرو کنید. اگر به دستور تهیه شیرینی های خانگی علاقه دارید،بستنی اکبر مشتی را در خانه درست کنید.

نکات کلیدی در تهیه کیک شکلاتی خیس با قابلمه

  • می توانید روی کیک را با خلال دندان چند سوارخ ایجاد کنید تا سس به عمق کیک نفوذ کند.
  • این کیک را می توانید در فر با دمای 180 و 35 دقیقه زمان درست نمایید.
  • حتما تا 35 دقیقه از آغاز پخت، در قابلمه را باز نکنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی لواشک آلبالو ترش و آبدار به روش بازاری را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 3 مرداد 1401 بروزرسانی: 3 مرداد 1401 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 2215

به "طرز تهیه کیک شکلاتی خیس قابلمه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک شکلاتی خیس قابلمه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید