طرز تهیه ته چین قارچ ساده و بسیار خوشمزه

به گزارش مجله توسعه دهنده، در طرز ته چین قارچ، پیاز داغ استفاده می گردد و عطر این ته چین گیاهی را چند برابر می نماید؛ در مواد آن از مرغ، گوشت، بادمجان یا اسفناج هم می توان استفاده کرد.

طرز تهیه ته چین قارچ ساده و بسیار خوشمزه

با ما همراه باشید و با تور چین ارزان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - گاهی بهتر است کمی از مصرف گوشت قرمز و یا مرغ فاصله بگیریم و سبزیجات را جایگزین آن کنیم. خواص قارچ باعث شده تا این ماده یکی از بهترین جایگزین های گوشت و مرغ باشد. از این رو در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ته چین قارچ بسیار خوشمزه را با شما در میان بگذاریم؛ یک ته چین گیاهی خوشمزه و عالی.

طرز تهیه ته چین قارچ دو نفره

مواد لازم
برنج2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
ماست غلیظ4 قاشق غذاخوری سرپر
زعفران دم نموده غلیظ3 قاشق غذاخوری
گلاب1 قاشق مرباخوری
پودر هلنوک قاشق چای خوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
کره3 قاشق غذاخوری یا 30 گرم
قارچ20 عدد
پیاز1 عدد درشت
نمک و فلفلبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه ته چین با قارچ خوشمزه

ابتدا فر را روی درجه حرارت 180 درجه گرم کنید. (اگر فر ندارید، در خاتمه روش پخت ته چین قارچ روی شعله گاز را شرح خواهیم داد.)

سپس مواد میانی ته چین را تهیه کنید:

  1. برای این کار قارچ ها را به صورت حلقه ای خرد کنید.
  2. سپس قارچ ها را درون تابه ای با حرارت بالا تفت دهید.
  3. زمانی که آب قارچ کشیده شد، کمی روغن و نمک و فلفل به آن اضافه نموده و کمی آن را تفت دهید تا مزه دار گردد.
  4. قارچ ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  5. حالا پیاز را خلالی و نازک برش زده و در همان تابه سرخ نموده و پیاز داغ درست کنید.
  6. قارچ را به پیاز داغ اضافه نموده و آنها را با هم مخلوط کنید.

به سراغ تهیه برنج زعفرانی ته چین قارچ خوشمزه می رویم:

  1. برنج را به روش همیشگی آبکش کنید؛ منتهی کمی زنده تر!
  2. وقتی خوب آب برنج از صافی عبور کرد، آن را درون ظرف گودی بریزید.
  3. سپس دم نموده زعفران را به برنج اضافه کنید تا برنج به خوبی رنگ بگیرد.
  4. 2-3 دقیقه بعد که برنج به خوبی زرد شد، تخم مرغ ها و ماست را به برنج اضافه کنید. (اگر تخم مرغ ها درشت هستند، سفیده یکی از آنها را دور بریزید و استفاده نکنید.)
  5. مواد را با چنگال به خوبی مخلوط کنید تا لخته های تخم مرغ از بین برود.
  6. در مرحله بعدی گلاب، نمک و پودر هل را به مواد ته چین اضافه نموده و هم بزنید. (گلاب و هل را حذف نکنید؛ چراکه تیر خلاصی است به بوی بد تخم مرغ ها؛ امتحان کنید!)
  7. در آخر هم روغن را به مواد اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.

نوبت چیدمان ته چین است:

  1. ظرف نچسبی را انتخاب کنید و ته و دیواره آن را با دست و دلبازی، با کره چرب کنید.

    (نکته: همواره به یاد داشته باشید که ظرف ته چین را طوری انتخاب کنید، که ارتفاع مواد بیشتر از 6-7 سانتیمتر نگردد. به این صورت ته چین شما ترد و خوشمزه و زیباتر خواهد شد.)

  2. نصف مواد برنجی را کف ظرف ریخته و خوب منسجم کنید.
  3. مواد میانی را روی ته چین پهن کنید. (سعی کنید یکدست و متعادل مواد را روی برنج ها بچینید.)
  4. سپس به جامانده مواد زعفرانی را روی قارچ و پیازداغ ها بریزید و خوب آن را صاف و منجسم کنید.
  5. چند تکه کره روی ته چین قرار دهید و روی آن را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن بزنید. (اگر درب قابلمه ای دارید که هم اندازه ظرف ته چین است، می توانید به جای فویل، از درب بهره ببرید.)
  6. ظرف ته چین را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید.
  7. پس از این زمان می توانید ته چین را در ظرف سرو مورد نظرتان برگردانده و روی آن را با زرشک تفت داده شده و خلال بادام یا پسته تزیین کنید.

نوش جان . . .

روش پخت ته چین قارچ روی گاز

اگر قصد دارید این ته چین را روی شعله گاز طبخ کنید، تمامی مراحل را طبخ دستور پیش ببرید. سپس ته چین را درون قابلمه ای نچسب چیدمان کنید. (قابلمه ای انتخاب کنید که ارتفاع ته چین زیاد نگردد!) درب قابلمه را گذاشته و آن را روی شعله خیلی ملایم، به مدت 1/5 تا 2 ساعت بپزید. نکته پخت ته چین بدون فر آن است که دما باید خیلی کم باشد، و زمان طولانی. به این صورت ته چین شما به صورت یکدست پخته شده و طلایی رنگ می گردد.

نکات طلایی در پخت ته چین قارچ

  • در مواد این ته چین شما می توانید از گوشت مرغ پخته شده و ریش شده نیز بهره ببرید؛ در واقع ته چین مرغ با قارچ تهیه کنید.
  • همچنین در تهیه این ته چین، از سبزیجات سرخ شده دیگر، مانند اسفناج و یا بادمجان نیز می توانید بهره ببرید؛ ته چین قارچ و بامجان نیز ترکیب بسیار خوشمزه ای به شما خواهد داد.
  • در کل مواد میانی را به سلیقه خودتان می توانید اندکی تغییر داده و ادویه ها و مواد مورد نظرتان را به آن اضافه کنید.

سخن آخر

امیدواریم از این دستور ته چین قارچ، که نوعی ته چین گیاهی است، استفاده نموده و آن را در کنار خانواده طبخ و میل کنید. از قلم نیاندازید سوالات و نظرات خود را در پایین همین مطلب، با کارشناسان آشپزی ما در میان بگذارید.

پیشنهاد می کنیم طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی و طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان مجلسی را نیز در خبرنگاران آموزش ببینید و از طعم بی نظیر این ته چین ها هم لذت ببرید.

منبع: setare.com
انتشار: 19 تیر 1400 بروزرسانی: 19 تیر 1400 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 1809

به "طرز تهیه ته چین قارچ ساده و بسیار خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین قارچ ساده و بسیار خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید