باکیفیت ترین نان سنتی معرفی گردید

به گزارش مجله توسعه دهنده، ارزیابی انجام شده به وسیله مرکز پژوهش های غلات نشان می دهد نان بربری با کسب نمره 89.24 توانست عنوان باکیفیت ترین نان سنتی را به خود اختصاص دهد.

باکیفیت ترین نان سنتی معرفی گردید

به گزارش اکوایران؛ کیفیت نان از نظر کارشناسی به وسیله ادارات کل غلات و خدمات بازرگانی استان ها در سه ماهه اول سال 1402 باتوجه به نحوه درجه بندی، ارقام و نمره کیفی، آنالیز شده است. کارشناسان این مرکز با آنالیز 480 نمونه نان سنگک به این نان نمره 88.45 را دادند. بعلاوه نان بربری با 575 نمونه آنالیز شد و نمره 89.24 دریافت کرد. نان لواش با 675 نمونه نمره 87.67 را دریافت کرد و در آخر هم نان تافتون با 604 نمونه نمره 83.72 را کسب نموده است.

نحوه درجه بندی به این صورت است که اگر بر اساس آزمایش ها نمره نان بین 90 تا 100 باشد، کیفیت خیلی خوب به شمار میرود. اگر نمره نان بین 80 تا 89.99 باشد کیفیت نان خوب است و اگر نمره نان بین 60 تا 79.99 باشد کیفیت نان میانه است و اگر نمره نان کمتر از 60 باشد کیفیت نان نیازمند ارتقاء خواهد بود.

در ارزیابی کیفیت نان طی سه ماهه ابتدای سال جاری به وسیله آزمایشگاه ادارات غله استان ها به روش حسی، با به کارگیری استاندارد ملی 2628 نمونه نان سنتی در همه استان ها از نظر کیفی به صورت ماهانه آنالیز می گردد و گزارش آن به مرکز پژوهش های غلات ارسال می گردد.

هدف از انجام آزمایش سنجش کیفیت نان به وسیله مسئولان کنترل کیفی ادارات کل غله و خدمات بازرگانی استان ها، آنالیز کارشناسی کیفیت نان کشور است و دامنه این آزمون تمام استان های کشور را در بر می گیرد.

نکته قابل توجه این است که در این آزمایش وجود جوش شیرین در خمیر های نان سنتی، آرد دستی و رومال مجاز نیست.

منبع: فرارو
انتشار: 9 مرداد 1402 بروزرسانی: 9 مرداد 1402 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 2388

به "باکیفیت ترین نان سنتی معرفی گردید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باکیفیت ترین نان سنتی معرفی گردید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید