طرز تهیه مک اند چیز خوشمزه با پنیر چدار
به گزارش مجله توسعه دهنده، ماکارونی و پنیر یا مک اند چیز غذایی است که به خاطر راحتی و سرعت درست کردنش معروف است. خوبی این دستور تهیه انعطاف پذیری بالایی است که در استفاده از پنیر در آن وجود دارد. به همین علت دستور تهیه امروز را با پنیر چدار امتحان می کنیم. کافی است یک بار ماکارونی و پنیر را با پنیر چدار درست کنید تا تبدیل به غذای محبوب خانوادگی شود، چون ترکیب ساده این غذا را هم بزرگترها و هم بچه ها می پسندند. همچنین مک اند چیز با پنیر چدار ترکیبی عالی برای مهمانی و آخرهفته هم هست.
مواد لازم برای تهیه مک اند چیز
- پاستا فرمی آبکش شده 3 پیمانه
- آرد 3 قاشق غذاخوری
- کره 100 گرم
- شیر 1 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
- سیر رنده شده 2 حبه
- پنیر چدار رنده 3 پیمانه
- پودر نان 1 پیمانه
- جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه مک اند چیز
مرحله اول
نیمی از کره را ذوب کنید و به پودر نان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
مابقی کره را داخل تابه ریخته و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید. آرد به آن افزوده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله سوم
سپس به آن شیر را به تدریج اضافه کنید تا آرد گلوله نشود. سس را حرارت دهید تا شیر بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و وقتی مایه یک دست شد به آن نمک و فلفل سیاه و پنیر چدار را اضافه کنید.
مرحله چهارم
پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
مک اند چیز را داخل ظرف سرو ریخته روی آن اندازهی پنیر چدار رنده شده و پودر نان بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. سپس روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه بهترین مک اند چیز با پنیر چدار
- هم پاستا و هم سس پنیری آن را داخل یک ظرف درست کنید. شما می توانید همان زمانی که پاستا داخل ظرف در حال جوشیدن است، مواد لازم برای سس پنیر را آماده کنید و سپس بعد از جوش خوردن پاستا داخل ظرف آن را خالی کنید و ظرف را روی گاز گذاشته و سس را داخلش درست کنید.
- یکی از بهترین روش ها برای اینکه پنیر چدار داخل مک اند چیز شما طعم قوی تری به غذا بدهد و به علاوه، راحت تر بتوانید آن را رنده کنید، خوب است که 5 الی 10 دقیقه قبل از کشیدن مک اند چیز آماده داخل ظرف سرو، پنیر چدار را داخل فریزر بگذارید. برای رنده کردن از سوراخ های درشت رنده استفاده کنید.
- بعد از اینکه سس پنیر ابتدایی شما به غلظت کافی رسید، وقت اضافه کردن پنیر چدار است. برای اینکه سس شما بافتی دانه دانه پیدا نکند، ابتدا شعله را کم کنید و بعد پنیری را که به ترتیب گفته شده در بالا رنده کرده اید، در مقادیر کم به سس اضافه کنید، بعد آن را به آرامی هم بزنید تا به خورد ترکیب سس برود.
- درست است که در این رسپی خاص از پنیر چدار استفاده شده است، ولی به یاد داشته باشید که دست شما برای امتحان ترکیب های نو باز است. بعضی از پنیرهای طبیعی به ترکیبی مثل مک اند چیز خاصیت خامه ای بیشتری اضافه می کنند و بعضی ها به علت طعم و رایحه قوی تری که دارند در مزه نهایی تاثیرگذارند. شما می توانید حتی دو یا سه پنیر مانند چدار و پارمزان را کنار هم داشته باشید.
- در انتخاب پاستا دقت کنید که از فرم هایی مثل پاستا پروانه ای، پاستا صدفی یا لوله ای استفاده کنید، چون در این حالت سس پنیری به بهترین شکل می تواند به پاستا بچسبد.