آشنایی با املت هندی و طرز تهیه آن

به گزارش مجله توسعه دهنده، آشنایی با املت هندی

یکی از محبوب ترین غذاها در هند املت هندی می باشد در کشور هند این املت تند و بسیار خوشمزه بیشتر برای صبحانه استفاده می گردد اما این غذا آنقدر مفصل است که می توان از آن برای هر وعده ای در روز استفاده کرد.

آشنایی با املت هندی و طرز تهیه آن

بلیط هواپیما در طاهاگشت

در این مقاله از وب سایت مجله توسعه دهنده به معرفی طرز تهیه این املت خوشمزه خواهیم پرداخت امیدواریم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد مورد احتیاج جهت تهیه املت هندی

1- نصف پیاز قرمز

2- دو عدد گوجه فرنگی انگوری (گیلاسی)

3- مقداری گشنیز تازه

4- یک عدد فلفل سبز

5- چهار عدد تخم مرغ

6- نصف قاشق چایخوری زردچوبه

7- نصف قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا

8- نصف قاشق چایخوری زیره سبز

9- پنجاه گرم برگ اسفناج کوچک

10- نصف یک عدد لیمو

11- دو قطعه کره

طرز تهیه املت هندی

1- پوست پیاز را کنده و آن را به قطعه های ریز تبدیل کنید. گوجه فرنگی ها را شسته و نصف کنید و بذرهای آن را با قاشق خارج کنید و سپس گوشتش را قطعه قطعه کنید.

2- ساقه و برگ های گشنیز را به همراه برگ اسفناج بسیار خرد کنید. فلفل فلفل را هم به آن ها اضافه کنید.

3- تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید و آن را به ترکیب پیاز، گوجه فرنگی، گشنیز، فلفل، زردچوبه، گرام ماسالا و زیره اضافه کنید.

4- آب لیموی تازه را به مقداری از برگ های اسفناج اضافه نموده و در کاسه ای قرار دهید.

5- یک قطعه کره را در ظرفی نچسب آب کنید و مخلوط املت را به آن اضافه کنید و سعی کنید آن را زیر و رو کنید. این کار را به مدت دو دقیقه انجام دهید تا همه مواد به صورت یک نواخت در همه جای املت قرار بگیرند.

6- تقریبا یک دقیقه آن را به حال خود رها کنید، سپس املت را در ظرف سرو خود قرار دهید و روی آن را با اسفناجی که قبلا با آب لیمو طعم دار نموده بودیم بپوشانید. حال آن را از وسط نصف کنید.

7- در آخر هم کره باقی مانده رو روی املت هندی بریزید و نوش جان کنید.

لمینت دندان کامپوزیت دندان ایمپلنت

منبع: تاپ تراول
انتشار: 29 خرداد 1399 بروزرسانی: 29 خرداد 1399 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 1069

به "آشنایی با املت هندی و طرز تهیه آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با املت هندی و طرز تهیه آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید