کرونا در اروپا، از تداوم قرنطینه در اسپانیا تا خطر در کمین حیات مالی شرکت های آلمانی

به گزارش مجله توسعه دهنده، جدیدترین اخبار کرونایی در اروپا از اعمال قرنطینه در دومین منطقه اسپانیا به دلیل شیوع مجدد بحران کرونا و در معرض خطر قرار گرفتتن حیات مالی بسیاری شرکت های آلمانی در دوران این بحران خبر می دهد.

کرونا در اروپا، از تداوم قرنطینه در اسپانیا تا خطر در کمین حیات مالی شرکت های آلمانی

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ دیدن کنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، بعد از کاهش تدریجی محدودیت های کرونایی در اروپا، این ویروس ناشناخته فرصت مناسبی برای گسترش و شیوع مجدد در این منطقه یافته به گونه ای که بسیاری مناطق اروپا مجددا با شیوع گسترده این بیماری روبرو شده اند.

تاکید دولت آلمان بر تداوم استفاده اجباری از ماسک

جدیدترین اخبار کرونایی از اروپا حاکی از آن است که در دولت ائتلافی آلمان مناقشاتی درباره لغو اجباری بودن استفاده از ماسک در اماکن عمومی ایجاد شده است.

مارکوس زودر، نخست وزیر ایالت بایرن و رئیس حزب سوسیال مسیحی آلمان مخالف لغو این قانون بوده و آن را خطا ارزیابی نموده است.

ینز اشپاهن، وزیر بهداشت آلمان هم درباره لغو قانون استفاده اجباری از ماسک در تجارت در بعضی ایالات آلمان هشدار داده و با وجود سخت بودن اجرای آن همچنان پایبندی به این قانون برای جلوگیری از شیوع کرونا را مهم ارزیابی کرد.

رئیس حزب سوسیال دموکرات هم پایبندی به قانون استفاده اجباری از ماسک را درخواست کرد. وی تاکید نمود : اگر همه شهروندان در کسب و کار و مغازه ها همچنان از ماسک استفاده نمایند ما بخش اعظمی از راه ابتلا به این بیماری را متوقف می کنیم.

بازگشایی موزه لوور پاریس

موزه لوور پاریس هم بعد از ماه ها تعطیلی به دلیل شیوع ویروس کرونا از روز دوشنبه بر روی بازدیدکندگان باز شد. این موزه معروف جهان با 45 هزار متر مربع مساحت از 13 ماه مارس برای جلوگیری از شیوع کرونا تعطیل شده بود. به گفته رئیس موزه لوور فرانسه تعطیلی این موزه بیش از 40 میلیون یورو ضرر به دنبال داشته است.

افزایش مصرف الکل در بین شهروندان آلمانی

نتایج یک آنالیز هم نشان می دهد که مصرف الکل در بین حدود یک سوم بزرگسالان در آلمان از زمان شیوع کرونا افزایش چشمگیری داشته است. حدود 35.5 درصد بیش از 3 هزار شرکت نماینده در این آنالیز اعلام کردند که در دوران بحران کرونا بیشتر و یا خیلی بیشتر الکل مصرف نموده اند.

قرارداد انگلیس با شرکت های داروسازی برای خرید واکسن

انگلیس هم می خواهد قرارداد خرید حدود 60 میلیون واحد واکسن کرونا با شرکت های دارویی Sanofi و GlaxoSmithKline را منعقد کند. این قرارداد به مبلغ حدود 550 میلیون یورو منعقد می گردد. تست های بالینی برای این واکسن از طرف این شرکت های داروسازی در ماه سپتامبر شروع خواهد شد.

در حال حاضر بیش از صد نمونه واکسن ضد کرونا در جهان در حال ساخت و انجام تحقیقات است و بسیاری کشورها با وجود اینکه هنوز موثر بودن قطعی این واکسن ها تعیین نشده است با شرکت های داروسازی برای خرید این واکسن ها قرارداد بسته اند.

تداوم قرنطینه در مناطق شیوع مجدد کرونا در اسپانیا

در شمال غربی اسپانیا هم بعد از شیوع مجدد کرونا حدود 70 هزار نفر در قرنطینه قرار گرفتند. این قرنطینه کرونایی برای حداقل 5 روز اعمال شده است. این دومین منطقه در اسپانیا است که دوباره قواعد قرنطینه در آن اعمال شده است.

پیش از این نیز یک منطقه در شمال شرقی کاتلان اسپانیا با بیش از 200 هزار سکنه به دلیل شیوع مجدد کرونا قرنطینه شد.

طرح بستری اجباری برای بیماران کرونایی در دستور کار دولت ایتالیا

ایتالیا هم طرح بستری اجباری برای بیماران کرونایی که به دلیل رفتار غاط می توانند شیوع مجدد کرونا را ایجاد نمایند در دستور کار قرار می دهد. این خبر را وزیر بهداشت ایتالیا اعلام نموده است.

یاری 75 میلیون یورویی کمیسیون اروپایی به شرکت واکسن سازی آلمانی

کمیسیون اروپایی هم حدود 75 میلیون یورو به شرکت Curevac آلمان برای فراوری واکسن ها و بخصوص واکسن ضد کرونا اختصاص داده است. این شرکت دارویی از ماه ژانویه روی فراوری واکسن کرونا کار می نماید و در ماه ژوئن اولین آنالیز های بالینی روی انسان را شروع نموده است.

حیات مالی شرکت های آلمانی زیر تیغ کرونا

نتایج یک نظر سنجی هم نشان می دهد که از هر پنج شرکت آلمانی یک مورد حیات مالی خود در دوران کرونا را در معرض خطر می بیند.

این نظر سنجی که توسط انستیتو ایفوی آلمان انجام گرفته نشان می دهد که 21 درصد شرکت ها این ویروس را یک تهدید موجودیتی ارزیابی می نمایند. در این میان بخصوص شرکت های مرتبط با توریسم و مهمان داری خود را در معرض خطر ارزیابی می نمایند.

حزب دولتی آلمان: بدون بهبود بحران کرونا در آمریکا شانسی برای رونق اقتصاد نداریم

مارکوس زودر، رئیس حزب دولتی سوسیال مسیحی آلمان هم اعلام نموده که بدون کاهش بحران کرونا در آمریکا هیچ شانسی برای تنش زایی دائمی برای اقتصاد آلمان وجود ندارد. وی تحولات جهانی کرونا را بسیار نگران نماینده ارزیابی کرد.

استفاده اجباری از ماسک در حمل و نقل عمومی سوئیس اعمال می گردد

برای اولین بار از زمان شیوع بحران کرونا از روز دوشنبه در کشور سوئیس استفاده اجباری از ماسک در حمل و نقل عمومی اعمال می گردد. این قانون مربوط به پروازها هم می گردد.

موارد ابتلا به کرونا در سوئیس اخیرا به شدت افزایش پیدا نموده است. همچنین از روز دوشنبه مسافران از 29 کشور خطر کرونایی باید به مدت 10 روز در قرنطینه قرار گیرند. کشورهای روسیه، صربستان، سوئد و آمریکا از جمله این کشورها هستند.

افزایش قربانیان کرونا در اروپا

با کاهش تدریجی محدودیت های کرونایی در بسیاری کشورهای اروپایی شیوع کرونا در این اتحادیه سرعت بیشتری به خود گرفته است.

جدیدترین آمارها نشان می دهد تا به حال در اسپانیا حدود 297625 نفر به کرونا مبتلا شده و 28385 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در انگلیس هم تا به حال 285416 نفر به کرونا مبتلا شده و 44220 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر بحران کرونا قرار گرفته و تا به حال 241611 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 34861 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

آلمان هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته و تا به حال 197750 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 9086 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

بر اساس جددترین آمارها در فرانسه هم تا به حال 166960 نفر به کرونا مبتلا شده و 29893 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته اند.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 24 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 1177

به "کرونا در اروپا، از تداوم قرنطینه در اسپانیا تا خطر در کمین حیات مالی شرکت های آلمانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا در اروپا، از تداوم قرنطینه در اسپانیا تا خطر در کمین حیات مالی شرکت های آلمانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید