مصرف منظم گوشت قرمز و مرغ با ابتلا به 9 بیماری ارتباط دارد
به گزارش مجله توسعه دهنده، محققان بر اساس نتایج یک مطالعه هشدار دادند که مصرف گوشت قرمز و مرغ تنها سه بار در هفته می تواند خطر ابتلا به 9 بیماری شامل بیماری قلبی، ذات الریه و دیابت را افزایش دهد.
با ما همراه باشید و درباره وبلاگ هیچکس بیشتر بدانید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، نتایج این مطالعه نشان می دهد، افرادی که بطور منظم گوشت مصرف می کنند نسبت به افرادی که از مصرف فرآورده های دامی پرهیز می کنند یا مصرف آنها را جیره بندی می کنند، بیشتر دچار بیماری های مزمن سلامتی می شوند.
مصرف بالاتر گوشت فراوری شده و فراوری نشده خطر بروز بیماری ایسکمی قلب، ذات الریه، بیماری دیورتیکولی روده، پولیپ روده، دیابت افزایش می دهد. همچنین مصرف زیاد گوشت مرغ با افزایش خطر بروز رفلاکس معده مری، ورم معده، التهاب دوازدهه، بیماری دیورتیکولی روده، بیماری صفراوی و دیابت مرتبط است.
این مطالعه که توسط محققان دانشگاه آکسفورد انجام شد، نشان داد، هر 70 گرم افزایش در مصرف روزانه گوشت - چه به صورت فرآوری شده و یا فرآوری نشده - خطر ابتلا به بیماری قلبی را 15 درصد، خطر ابتلا به دیابت را 30 درصد و خطر ابتلا به ذات الریه را تقریبا 31 درصد افزایش می دهد.
همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، خطرات رژیم غذایی مملو از گوشت در مورد گوشت مرغ ها نیز وجود دارد ، بطوری که هر 30 گرم افزایش مصرف روزانه گوشت مرغ خطر ابتلا به دیابت را 14 درصد افزایش می دهد.
یک برگر حدود 113 گرم گوشت گاو و یک بال مرغ حاوی حدود 30 گرم گوشت است.
داده های حدود نیم میلیون انگلیسی که در این مطالعه که 10 سال بطور انجامید، نشان داد افرادی که هفته ای سه بار گوشت می خوردند، بیشتر احتمال داشت که سیگار بکشند، چاق شوند و نیز میوه و سبزیجات به میزان کافی مصرف نکنند.
با این حال نویسندگان این مطالعه اظهار داشتند بیشتر مسائل مرتبط با مصرف گوشت و سلامتی با در نظر دریافت شاخص جرم بدنی (بی.ام.آی) کاهش می یابد. این موضوع ارتباط میان مصرف گوشت و بروز مسائل سلامتی در افراد چاق یا دارای اضافه وزن که به میزان استاندارد گوشت می خورند؛ را بیان می کند.
در نتیجه ، سخت است بگوییم که چه میزان مصرف گوشت با بروز نگرانی هایی در مورد سلامتی بطور مستقیم ارتباط دارد. توضیح دیگری که در ارتباط با مصرف گوشت و بروز مسائل سلامتی می توان ارائه داد این است که افرادی که گوشت مصرف می کنند، چربی بیشتری دارند و بنابراین بیشتر در معرض خطر ابتلا به این مسائل سلامتی هستند.
محققان حدس می زنند که گوشت قرمز فراوری شده و فراوری نشده به دلیل اینکه منبع اصلی اسیدهای چرب اشباع هستند، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهند.
صندوق جهانی سرطان توصیه می کند که افراد باید مصرف گوشت قرمز خود را باید در کل به حدود 350 گرم تا 500 گرم در هفته محدود کنند و به ندرت گوشت فراوری شده مصرف کنند و یا اصلا مصرف نکنند.
منبع: جام جم آنلاین