فوت و فن تهیه مربای سیب؛ بی نظیر و دوست داشتنی

به گزارش مجله توسعه دهنده، مرباها به خاطر طعم شیرینی که دارند همواره جذابند اما برخی هایشان طعم فوق العاده ای دارند که نمی گردد از آنها گذشت. مربای سیب یکی از این مرباهاست.

فوت و فن تهیه مربای سیب؛ بی نظیر و دوست داشتنی

مواد لازم برای مربای سیب:

  • شکر: 1 کیلوگرم
  • سیب: 1 کیلو
  • گلاب: نصف پیمانه
  • زعفران غلیظ: 1 قاشق مرباخوری
  • جوهر لیمو سیتریک اسید: نصف قاشق چایخوری
  • آب: 2 پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت مربای سیب:

1. ابتدا آب و شکر را درون قابله ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

2. سیب ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به میزان دلخواه خرد کنید. دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید. وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت 1 ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف هایی که روی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف گردد.

3. بعد از اینکه سیب ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 دی 1400 بروزرسانی: 18 دی 1400 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 2031

به "فوت و فن تهیه مربای سیب؛ بی نظیر و دوست داشتنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن تهیه مربای سیب؛ بی نظیر و دوست داشتنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید