تور ارزان ایتالیا: طرز تهیه پاناکوتا؛ مجذوب کننده ترین دسر ایتالیایی

به گزارش مجله توسعه دهنده، پاناکوتا؛ این دسر مجذوب کننده ایتالیایی مدت هاست بین ما ایرانی ها جای خودش را باز نموده و به شدت معروف و پرطرفدار شده است. خبرنگاران زندگی دستور پخت این دسر مجذوب کننده را به شما آموزش می دهد.

تور ارزان ایتالیا: طرز تهیه پاناکوتا؛ مجذوب کننده ترین دسر ایتالیایی

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا:

  • خامه صبحانه: 400 گرم
  • شیر: 1 پیمانه
  • پودر ژلاتین: 3 قاشق چایخوری
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت پاناکوتا:

1. برای تهیه پاناکوتا ابتدا یک و یک دوم پیمانه شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد ولی مراقب باشید نجوشد.

2. وقتی شیر گرم شد مقداری از آن را (حدودا یک پیمانه یا کمتر) روی بخار کتری یا سماور یا … قرار دهید (روش بن ماری) و به آرامی و کم کم پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید. به سرعت بهم بزنید تا پودر ژلاتین گلوله نگردد و به خوبی با شیر مخلوط گردد.

3. وقتی شیر با ژلاتین به خوبی مخلوط شد، آن را به قابلمه حاوی مابقی شیر برگردانید و کمی هم بزنید. همانطور که قابلمه روی حرارت ملایم است، دقت کنید که مایه شما نجوشد. اگر مایه شما به حد جوش رسید باید آن را مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک گردد و دوباره ادامه دهید.

4. در ظرفی جداگانه شکر را در خامه بریزید و با هم مخلوط کنید. به قدری هم بزنید تا خامه ساختاری یک دست پیدا کند.

5. حالا مخلوط خامه و شکر را به قابلمه شیر روی حرارت ملایم اضافه کنید، وانیل را بیفزایید و به خوبی بهم بزنید تا یک دست گردد.

6. وقتی مایع یک دستی حاصل شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایع را در ظرف سرو یا قالب مورد نظرتان بریزید. کمی که خنک تر شد آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت گردد.

7. برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا، میوه های مورد نظرتان را از قبل در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس میوه های یخ زده را با دو قاشق غذاخوری پودر قند در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا یک دست شوند. سس شما حاضر است. موقع سرو روی پاناکوتا بریزید و نوش جان کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 15 مهر 1400 بروزرسانی: 15 مهر 1400 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 1928

به "تور ارزان ایتالیا: طرز تهیه پاناکوتا؛ مجذوب کننده ترین دسر ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور ارزان ایتالیا: طرز تهیه پاناکوتا؛ مجذوب کننده ترین دسر ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید