خدمت به مردم از منظر امام حسن عسکری(ع)

به گزارش مجله توسعه دهنده، خبرنگاران/قم یک استاد حوزه با بیان اینکه امام حسن عسکری(ع) توصیه های فراوانی در خدمت رسانی به مردم دارند بیان کرد: در روایتی به نقل از امام حسن عسکری(ع) آمده است یکی از درهای بهشت، بابُ المعروف است، از آن در کسی داخل بهشت نمی گردد مگر اینکه در جهان کارهای نیک انجام داده و به مردم یاری و خدمت کند.

خدمت به مردم از منظر امام حسن عسکری(ع)

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

نرگس موحدی در گفت وگو با خبرنگاران با گرامیداشت سالروز میلاد امام حسن عسکری(ع) مطرح نمود: ایشان دارای ویژگی های برجسته ای بودند که جوانمردی، سخاوت، بخشش و برطرف گرفتاری مردم از آن جمله است و هر یک از این ویژگی ها می تواند الگوئی در توسعه اخلاق و انسانیت در جامعه دینی باشد.

این استاد جامعه الزهراء اعلام کرد: سخاوت و بخشش امام حسن عسکری(ع)، گره های زیادی از مسائل مردم و شیعیان گگردد و سیره ایشان در مردم داری و سخاوت باید به خوبی به جامعه دینی معرفی گردد.

این استاد جامعه الزهراء اظهار کرد: امام حسن(ع) همچون دیگر ائمه اطهار(ع) در دستگیری و یاری نسبت به فقرا و یاری رسانی به احتیاجمندان زبانزد بودند و کرامت ایشان حتی در آن شرایط جامعه شامل حال مردم بود.

وی اعلام کرد: ابوهاشم یکی از اصحاب ایشان می گوید روزی در محضر امام عسکری(ع) بودم، آن حضرت فرمود یکی از درهای بهشت، بابُ المعروف است، از آن در کسی داخل بهشت نمی گردد مگر اینکه در جهان کارهای نیک انجام داده و به مردم یاری و خدمت نماید.

وی اظهار کرد: ایشان توصیه های فراوانی در خدمت رسانی به مردم به ویژه محرومان دارند و در تعبیر باب المعروف، به صندلی مهم در خدمت رسانی اشاره فرموده اند؛ خدمت رسانی به مردم در دو حیطه قابل تصور است که شامل خدمت رسانی مردم به یکدیگر و خدمت رسانی مسئولان نسبت به آحاد مردم در جامعه می گردد.

وی مطرح نمود: اگر در جامعه ای، دغدغه حقیقی مسئولان خدمت رسانی به مردم و اخلاص در جهت خدمت باشد، خدمت رسانی به عنوان یک فرهنگ عمومی در اجتماع نیز باب شده و سبب رشد و تعالی جامعه در ابعاد مختلف می گردد.

این استاد حوزه اعلام کرد: در این حدیث گرانقدر نیز امام حسن عسکری(ع) می فرمایند که یکی از درب های ورود به بهشت درب خدمت رسانی به مردم است؛ چه بسا برای مسئولان تنها درب ورود به بهشت، همین درب خدمت رسانی به مردم باشد؛ خدمت رسانی مهم ترین و اصلی ترین وظیفه مسئولان است و هیچ یک از مسئولان نباید نسبت به این وظیفه مهم، بی تفاوت باشند و به مردم جامعه در گرفتاری ها و مسائل خدمتی نرسانند.

موحدی اعلام کرد: اگر مسئولان و مدیران از این وظیفه مهم در قبال مردم و جامعه سر باز زنند تبعات سنگینی برای اجتماع به دنبال دارد و حتی ممکن است در جامعه اسلامی و دینی، در صورت عدم خدمت رسانی صحیح به مردم، زمینه بدبینی نسبت به دین نیز فراهم گردد.

وی توضیح داد: در صورتی که مسئولان رسالت و وظیفه خود را نسبت به این مسئولیت سنگین در برابر مردم و محرومان، نادیده بگیرند، بی شک درب بهشت بر روی آنان بسته خواهد شد.

این استاد حوزه گفت: امام حسن عسکری(ع)، هیچ گاه با کسانی که برای تامین احتیاج مراجعه می کردند با کبر و غرور رفتار نمی کرد و با تواضع و خوشرویی به برطرف حاجات مردم می پرداخت، مسئولان نیز باید چنین سیره ای در برخورد با مردم و مراجعه کنندگان در پیش گیرند و منش و رفتار ائمه(ع) را به طور واقعی در جامعه گسترش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 بهمن 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 734

به "خدمت به مردم از منظر امام حسن عسکری(ع)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خدمت به مردم از منظر امام حسن عسکری(ع)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید