14 خاصیت جالب هلو
به گزارش مجله توسعه دهنده، تهران (پانا) - هلو که به فارسی دری شفتالو نامیده می گردد، میوه ای تابستانی، آب دار و خوشمزه می باشد که دارای هسته ای سفت و گوشتی به رنگ های سفید، زرد و سبز می باشد.

به گزارش خراسان، هلو زعفرانی، هلو بلخی و هلو کاردی انواع مختلف هلو محسوب می شوند.
1- برای بهبود بیماری های قلبی- عروقی مفید است.
2- برای برطرف بوی بد دهان مفید است.
3- برای مرطوب کردن مزاج سوداوی و کاهش تب های صفراوی مفید است.
4- با تحریک اسید معده، عمل هضم را راحت تر می نماید.
5- خوردن هلو به جای صبحانه، عملکرد روده و کبد را منظم و خاصیت قلیایی بودن خون را حفظ می نماید.
6- هلو حرارت کبد را فرو می نشاند و صفرا آور است.
7- به علت داشتن میزان بالای فسفر، حافظ سیستم عصبی است و برای بهبود افرادی که دچار اختلالات عصبی هستند کاربرد دارد.
8- ادرار آور است.
9- هلو در افرادی که گرم مزاج هستند باعث تقویت نیروی جنسی می گردد.
10- باعث برطرف عطش می گردد.
11- خوردن هلو سموم را از بدن خارج می نماید.
12- این میوه با داشتن قند و کربوهیدرات، انرژی از دست رفته بدن را احیا می نماید و خاصیت انرژی زا دارد و محافظ طبیعی سیستم ایمنی بدن است.
13- برای جوان کردن پوست خود، هلو را پوست و آن را له کنید و روی پوست خود قرار دهید و بگذارید 20 دقیقه بماند پس از آن صورت تان را با آب بشویید.
14- هلو طبیعت سرد و تر دارد.
عوارض
هلو برای اشخاص سرد مزاج مضر است؛ به همین علت این افراد باید هلو را با عسل یا زنجبیل بخورند. هضم هلو برای برخی از اشخاص سخت است و نفخ ایجاد می نماید. برای این که نفخ نکنید، باید آن را حداقل نیم ساعت قبل از غذا بخورید.
مغز هسته هلو سمی است و مصرف مدام آن موجب مسمومیت می گردد.
منبع: خبرگزاری پانا