قهوه موکا چیست؟ طرز تهیه قهوه موکا یا موکاچینو با فرنچ پرس در خانه

به گزارش مجله توسعه دهنده، نوشیدنی قهوه موکا که به کافه موکا و موکاچینو هم در منوی کافی شاپ ها مشهور است یکی از محبوب ترین انواع نوشیدنی های قهوه در سرتاسر دنیاست. نوشیدنی موکا که بر پایه اسپرسو است ترکیبی از دو شات قهوه اسپرسو، فوم شیر یا شیر بخار داده شده و البته سس شکلات است. طرز تهیه قهوه موکا یا موکاچینو با فرنچ پرس در خانه و تفاوت لاته با موکا را در مجله خبرنگاران بخوانید.

قهوه موکا چیست؟ طرز تهیه قهوه موکا یا موکاچینو با فرنچ پرس در خانه

جهت دریافت خدمات پتینه کاری سقف با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

طرز تهیه قهوه موکا یا موکاچینو با فرنچ پرس

مواد لازم

اسپرسو: 2 شات (60 میلی لیتر)

سس شکلات: 30 میلی لیتر (می توانید از مقداری شکلات آب نموده یا نوتلا داغ شده روی شعله ملایم گاز بهره ببرید.)

شیر بخار داده شده یا فوم شیر: 120 میلی لیتر

طرز تهیه

برای درست کردن قهوه موکا ابتدا باید دو شات قهوه اسپرسو آماده کنید. برای دم کردن اسپرسو ابتدا دانه قهوه را به میزان متوسط آسیاب کنید. برای درست کردن 2 شات اسپرسو، 42 گرم قهوه آسیاب شده در سبد قهوه جوش موکاپات بریزید و با نوک دست آن را صاف کنید. در قسمت محفظه آب قهوه جوش موکاپات تا حدی که معین شده آب سرد بریزید. مقدار آب باید تا قسمت زیر محفظه سوپاپ کنترل فشار باشد.

حالا سبد قهوه را روی محفظه آب بگذارید و آن را ببندید. قهوه جوش موکاپات موکاپات را روی شعله متوسط رو به پایین گاز بگذارید تا آب سرد به دمای جوش برسد و آب با فشار وارد سبد قهوه گردد و از میان دانه های قهوه عبور کند. در مرحله آخر قهوه از لوله محفظه خارج گردد. در این مرحله قهوه اسپرسو آماده است و بلافاصله باید در فنجان ریخته گردد.

در فاصله آماده شدن اسپرسو، فوم شیر یا شیر بخار داده شده را هم آماده کنید. شیر را داغ کنید و سپس در فرنچ پرس بریزید. چند بار شیر را در این دستگاه پرس کنید تا شیر حسابی فوم دار گردد. برای آماده کردن فنجان قهوه موکا ابتدا سس شکلات (شکلات آب نموده یا نوتلایی که روی شعله ملایم گاز داغ و باز شده یا سیروپ شکلات) را کف فنجان یا ماگ بریزید. سپس شیر بخار داده شده را اضافه کنید و بعد دبل اسپرسو را روی آن بریزید. به همین راحتی قهوه موکا یا موکاچینو شما آماده است. در صورت تمایل روی آن مقداری خامه همزده و شکلات رنده شده بریزید.

اگر می خواهید دقیق تر متوجه تفاوت کافه موکا و لاته و کاپوچینو شوید این را به خاطر بسپارید:

لاته ترکیبی از اسپرسو، شیر فوم گرفته یا بخارپز و کمی فوم شیر است و کافه موکا از شکلات، اسپرسو، شیر بخار داده شده یا فوم شیر و خامه زده شده تشکیل شده است. کاپوچینو هم که برادر کوچک تر لاته است ترکیبی از اسپرسو و شیر بخارپز است.

0 0 vote

Article Rating

منبع: افق کوروش
انتشار: 12 مهر 1399 بروزرسانی: 12 مهر 1399 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 1279

به "قهوه موکا چیست؟ طرز تهیه قهوه موکا یا موکاچینو با فرنچ پرس در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قهوه موکا چیست؟ طرز تهیه قهوه موکا یا موکاچینو با فرنچ پرس در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید