طبخ بیش از 210 هزار پرس غذا توسط موکب حضرت رقیه (س) در اراک برای زائرین اربعین حسینی

به گزارش مجله توسعه دهنده، موکب حضرت رقیه (س) که توسط مردم تامین اقتصادی میشود برای زائرین اربعین حسینی بیش از 210 هزار پرس غذا طبخ و در نجف اشرف توزیع می نماید.

طبخ بیش از 210 هزار پرس غذا توسط موکب حضرت رقیه (س) در اراک برای زائرین اربعین حسینی

اسدی، مسئول موکب حضرت رقیه در نجف اشرف در مصاحبه با خبرنگار از ؛ گفت: موکب حضرت رقیه (س) در راستای خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی با همکاری شهدای مدافع حرم در حدود سه سال پیش تاسیس شد و الان چهارمین سال فعالیت خود را آغاز نموده است.

او اضافه کرد: موکب حضرت رقیه (س) با بیش از 300 خادم از اول ذی القعده هر سال جهت تهیه غذا برای زائرین اربعین حسینی فعالیت خود را آغاز می نماید و در این مدت سه ماهه مقدمات سفر را آماده می نماید و در روز دهم ماه صفر از اراک به سمت نجف حرکت می کنیم و در مرقد حضرت علی(ع) مستقر می شویم.

او ادامه داد: آشپزخانه مرکزی موکب در صحن حضرت علی (ع) میباشد و در شبستان حضرت زهرا مستقر میشویم و در هر وعده 7 هزار پرس غذا توزیع میکنیم که در مدت 10 روز بیش از 210 هزار پرس غذا توزیع میشود.

اسدی گفت: تمام غذا هایی که برای این موکب تهیه میشود با یاری های مردمی است و از هیچ ارگان دولتی پول دریافت نکردیم.

او توضیح داد: ابتدا در اراک، مسجد امام حسین (ع) 7 تن پیاز و 15 تن سبزی توسط خانم ها خورد و سرخ میشود که برای طبخ در نجف اشرف آماده و ارسال مشود.

ر

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 2 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 512

به "طبخ بیش از 210 هزار پرس غذا توسط موکب حضرت رقیه (س) در اراک برای زائرین اربعین حسینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طبخ بیش از 210 هزار پرس غذا توسط موکب حضرت رقیه (س) در اراک برای زائرین اربعین حسینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید