حمایت دانشگاه های علوم بهزیستی و شریف از طرح های فناوری مشترک

به گزارش مجله توسعه دهنده، به گزارش خبرنگاران به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای حمایت از طرح های فناوری مشترک این دانشگاه با دانشگاه صنعتی شریف فراخوان داد.

حمایت دانشگاه های علوم بهزیستی و شریف از طرح های فناوری مشترک

مهلت اخذ پروپزال تا 10 مهر سال 97 مشخص گردیده است و متقاضیان جهت دریافت فرم پروپزال و هدایت می توانند به سایت دفتر توسعه فناوری دانشگاه علوم بهزیستی مراجعه نمایند یا حضوری هدایت بگیرند.

پیرو تفاهم نامه همکاری مشترک در حوزه توسعه فناوری سلامت بین دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از طرح های فناورانه با اولویت محورهای جایگاه چرخدار، توانبخشی از راه دور، خدمات رسانی فناورانه بهداشتی، درمانی در حوزه سالمندی، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در توانبخشی، ارتزهای پیشرفته، تجهیزات توانبخشی تعاملی حمایت می گردد.

مجری اصلی باید عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی باشد. تیم همکاران حتما شامل اعضایی با تخصص بالینی و مهندسی با مشارکت اعضا هیات علمی هر دو دانشگاه علوم بهزیستی و شریف باشد (مشارکت بالای 40 درصد از هر طرف).

ارائه مستندات سوابق فعالیت تحقیقاتی یا فناوری مشترک تیم، امتیاز مثبت در ارزیابی خواهد داشت.

ایده محوری باید در حد نمونه آزمایشگاهی فراوری گردیده و عملکرد آزمایشگاهی آن محقق گردیده باشد (تبصره: ایده های فناورانه فاقد نمونه آزمایشگاهی در صورت اثبات قابلیت فراوری، داوری خواهند شد).

طرح ارائه گردیده باید منجر به ساخت نمونه نیمه صنعتی و گذراندن ارزیابی های بالینی و فنی گردیده و برای عرضه به مصرف نماینده نهایی کاملا آماده باشد.

حضور بهره بردار نهایی در طرح از امتیاز بالایی برخوردار خواهد بود. این حضور می تواند شامل تعهد خرید، مشارکت در تامین منابع طرح، پشتیبانی از ارزیابی بالینی وفنی و تایید نیازمندی به فناوری محوری طرح باشد.

ظرفیت اقتصادی طرح مورد آنالیز قرار خواهد گرفت و مجری اصلی باید امکان ارائه تضامین کافی جهت اخذ حمایت مالی را داشته باشد.

حمایت های اعلام گردیده بر اساس نظر کمیته مدیریت برنامه و مصوبه شورای عالی فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اعطا می گردد.

حمایت نقدی بلاعوض جهت انجام طرح از سوی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تا سقف 300 میلیون ریال، حمایت بلاعوض لجستیکی، آزمایشگاهی، فنی و مهندسی از سوی مرکز تحقیقات توانبخشی عصبی جواد موفقیان دانشگاه صنعتی شریف تا سقف 300 میلیون ریال و تسهیلات به شکل وام کم بهره با بازپرداخت 3 ساله و با در نظر دریافت زمان تکمیل طرح و تنفس و با لحاظ حق نشر دانشگاه ها تا سقف 300 میلیون ریال از جمله این حمایت ها است.

برخورداری از امکانات مرکز رشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مرکز تحقیقات توانبخشی عصبی جواد موفقیان دانشگاه صنعتی شریف مانند محل استقرار و مشاوره صنعتی و تجاری.

مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مورد نحوه ارزیابی و پرداخت نیز خاطرنشان کرد: کمیته داوری و مدیریت این برنامه از مسوولین فناوری حمایت نمایندگان و نمایندگان صنعت مربوطه تشکیل یافته و تصمیم این کمیته در تائید طرح و تصویب آن در شورای فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به منزله تعهد دو دانشگاه جهت ارائه خدمات و اعتبارات تائید گردیده در طرح است.

این کمیته فرد یا افرادی را به عنوان ناظر اجرای طرح انتخاب خواهد نمود که به صورت دوره ای امر نظارت و تائید پیشرفت کار را بر عهده خواهند داشت. پرداختها به صورت مرحله ای و بر حسب تائید درصد پیشرفت کار توسط ناظر خواهد بود.

کلیه دستاوردهای مادی و معنوی مانند ثبت اختراع، علامت تجاری، برند، مقاله، حق مالکیت و... به صورت اشتراکی توسط حمایت نمایندگان هر طرح مدیریت و بهره برداری می گردد و نحوه تقسیم مالکیت بین دانشگاه و مجریان تابع قوانین داخلی هر دانشگاه خواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 22 آبان 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: xda-developer.ir شناسه مطلب: 147

به "حمایت دانشگاه های علوم بهزیستی و شریف از طرح های فناوری مشترک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمایت دانشگاه های علوم بهزیستی و شریف از طرح های فناوری مشترک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید