اجرای مرحله سوم توسعه پایگاه اطلاع رسانی گردشگری بجستان
به گزارش مجله توسعه دهنده، مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بجستان از اجرای مرحله سوم عملیات توسعه پایگاه اطلاع رسانی گردشگری این شهرستان اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، امان الله نوروزی رئیس اداره میراث فرهنگی بجستان امروز دوشنبه 15 مرداد با اعلام این خبر گفت: در این مرحله احداث ساختمان نمایشگاهی و محوطه سازی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات عمرانی معاونت سرمایه گذاری و تامین منابع در حال اجراست.
او اضافه کرد: با توجه به اینکه شهرستان بجستان یکی از دروازه های ورودی خراسان رضوی و مسیر ورودی استانهای جنوبی و مرکزی است در طول سال گردشگران و مسافرین قابل توجهی از این محور تردد می نمایند که به منظور خدمات رسانی هر چه بهتر به زائرین علی بن موسی الرضا(ع) و افزایش ماندگاری گردشگران در شهرستان ایجاد و توسعه زیر ساختهای گردشگری جزو اولویت های این اداره است.
نوروزی گفت: دبیر خانه ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان بجستان نیز به منظور خدمات رسانی و هدایت مسافران و گردشگران در این پایگاه مستقر است.
شهرستان بجستان دارای جاذبه های تاریخی و گردشگری متعدد در فاصله 280 کیلومتری جنوب مشهد واقع گردیده است.
منبع: chtn.ir