مقاله: آشنایی با غذاهای کانادایی
به گزارش مجله توسعه دهنده، کباب ترکی از اسمش معلوم است که برای ترکیه است شاید بپرسید پس چرا آن را در فهرست غذاهای کانادا آوردیم؟ با اینکه این غذا بومی کانادا نیست اما به غذای محبوب سواحل شرقی کانادا تبدیل شده است. اگر به استان نوا اسکوشیا و شهر هالیفاکس بروید و در ساعت 2 صبح هوس غذا خوردن در بیرون کنید انتخاب دیگری به جز کباب ترکی ندارید! در این غذا گوشت را به همراه گوجه در نان نازک پیتا می پیچنند و روی آن را سسی غلیظ و شیرین می ریزند.
تورتوری پای گوشت است که در شهر کبک در جشن هایی مثل کریسمس یا تعطیلات مختلف درست می گردد. در حالی که پای گوشت های معمولی ترکیبی از گوشت و انواع مختلفی از سبزیجات است اما در تورتیری روی گوشت را شیرینی روغنی می پوشاند.
سال هاست که شیرینی فروشی های مونترال و نیویورک برای درست کردن برترین بیگل ها با هم در رقابت هستند با این حال برای چشیدن طعم واقعی این دونات به نانوایی فیرمونت در مونترال بروید. برای تهیه این دونات، خمیر را به صورت حلقه شده در می آورند و قبل از پخت مدتی در آب می جوشانند.
فهمیدن اینکه باناک اولین بار در کدام کشور درست شد کمی سخت است. مردمانی که در ابتدا در کانادا زندگی می کردند مدت ها قبل از آمدن اروپایی ها نان باناک را با آرد گیاهی درست می کردند اما با این حال در آن موقع این نان با آرد گندم تهیه نمی شد. باناک یکی از نان های فوری است که با آرد غلات درست می گردد و تنوع زیادی دارد. این نان که در کانادا زیاد استفاده می گردد معمولا با عسل و مربا خورده می گردد.
منبع مقاله: آشنایی با غذاهای کانادایی