کوشش آذربایجان برای ثبت جهانی دُلمه
به گزارش مجله توسعه دهنده، سنت تهیه دلمه به پیشنهاد باکو باید به عنوان خوراک متعلق به همه ملت های ترک در لیست میراث جهانی یونسکو به ثبت برسد و وزارت فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان در حال تهیه اسناد مربوطه است.
ابوالفضل قره یف، وزیر فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان، ضمن اعلام این موضوع که سنت تهیه دلمه باید به عنوان خوراک متعلق به همه ملت های ترک در لیست میراث جهانی یونسکو به ثبت برسد یادآور شد که ارمنستان کوشش نموده لواش به عنوان غذای ارمنی در لیست میراث جهانی یونسکو گنجانده گردد.
ابوالفضل قره یف گفت:
پوشیده نیست که کشور همسایه (ارمنستان) نه فقط مدعی مالکیت اراضی آذربایجان است، بلکه کوشش می نماید فرهنگ از جمله آشپزی ملی کشور ما را به خود نسبت دهد.
وزیر فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان اضافه کرد که دلمه خوراکی متعلق به تمام ملت های ترک است.
ابوالفضل قره یف بیان نمود که در رابطه با لواش ، طرف آذربایجانی همراه با شخصیت های فرهنگی و دیپلمات های دیگر کشورها شواهد و اسنادی در رابطه با تعلق ملی آن ارائه داده و اجازه نداده لواش در لیست میراث جهانی یونسکو، خوراک ارمنی اعلام گردد.
منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا